Bine ati venit!


Daca ati intrat aici inseamna ca sunteti interesati de serviciile mele fotografice.

Mi-ar face mare placere sa fiu fotograf la evenimentele importante din viata dumneavoastra, fie ca este nunta, botezul copilului, ori alte ocazii speciale.

Sunt un impatimit al fotografiei de nunta, imi place sa lucrez cu miri si sa fiu alaturi de ei in acele momente minunate, dar fotografiez cu drag si celelalte tipuri de evenimente unde emotiile sunt foarte vii.

Conceptul meu pentru fotografia de nunta este foarte bine reprezentat de aceste cuvinte ale marelui fotojurnalist James Nachtwey: "I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated." 

Daca va intereseaza mai multe despre cum lucrez sau care sunt ofertele mele fotografice, nu ezitati sa-mi scrieti pe email la adresa cezar.machidon@gmail.com cateva mici mentionari despre voi si evenimentul vostru, iar eu va voi raspunde in cel mai scurt timp cu oferta de preturi si pachete.

Multumesc!
Toate bune!


P.S. Alte servicii fotografice pe care le prestez: sedinte foto, fotografie de locatii/design interior, fotografie de produs.

Powered by SmugMug Owner Log In