Ofertă ședinte foto

Untitled photo

Ședintă foto "AstroBride"

Untitled photo

Este o ședintă foto de cuplu unică în România și are loc în zone spectaculoase, departe de orașe, unde putem vedea foarte clar stelele și Calea Lactee. Este cea mai spetaculoasă și completă ședintă foto pe care o fac și surprinde cea mai frumosă lumină a zilei, la apus, și astrofotografie în miez de noapte. Sunt peste 4 ore de fotografiat într-un cadru impresionant pe care îl alegem împreună. Primiti 250-300 fotografii editate in stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Pretul este 600 euroȘedintă foto după nuntă

Untitled photo

În ziua nuntii, timpul alocat ședintei foto este de cele mai multe ori foarte limitat, de aceea ședinta foto de după nuntă (trash the dress/love the dress) este extrem de importantă. Aceasta va avea loc într-un cadru relaxat, într-un loc atent ales și poate fi realizată la o oră potrivită din punct de vedere fotografic. Primiti 200-250 fotografii editate in stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Pretul este 400 euroȘedintă foto cuplu

Untitled photo

Este o ședintă foto care se realizează în îmbrăcăminte casual, într-un loc pe care îl alegem împreună. Primiti 150-200 fotografii editate în stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Pretul este 300 euroȘedintă foto de familie

Untitled photo

Această ședintă foto este pentru familii. Mergem într-un loc relaxant și usor accesibil, într-o după amiază liniștită și cu lumină caldă unde împreună cu voi și cei mici facem fotografii și ne distrăm. Primiți 200-250 fotografii editate în stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.


Pretul este 300 euroȘedintă foto single

Untitled photo

Ședintă foto destinată celor care doresc o ședintă foto pe care să o împărtășească apoi cu prietenii și familia. Locația o alegem îmoreună iar ședinta are loc după amiaza, spre apus, când lumina e moale și caldă.Primiți 100-150 fotografii editate în stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.


Pretul este 250 euro


Print
Powered by SmugMug Owner Log In