Ofertă fotografie de nuntă

Fotografiez nunți de 6 ani, iar în fiecare an colaborez cu zeci de cupluri. Și totuși cred că încă am multe de învățat și continui să mă dezvolt cu și mai mare pasiune decât la început. Pentru că din momentul când crezi că e suficient cât cunoști sau cât ești, nu mai poți crește. Și ca în orice domeniu, cu cât practici mai mult fotografia, cu  atât ți se descopă mai mult și începi să vezi noi perspective și noi provocări.

Fiecare sedință foto vreau să fie o experiență plăcută, să fie vorba întâi despre voi, despre cum sunteți și despre ce contează pentru voi, iar apoi despre a face fotografii (de fapt, asta e și rețeta unor fotografii reușite).

Caut să păstrez lucrurile simple și îți voi documenta nunta, povestea ta, în cel mai sincer mod.

Fotografiez nunti în București, Sibiu și Argeș, dar cu drag te însoțesc oriunde pentru a-ți documenta povestea de dragoste.


Untitled photo

Pentru mai multe informații despre oferta mea de servicii foto te rog să apeși pe butonul "CONTACT" de mai jos și să-mi spui câteva informații despre voi și evenimentul vostru, cum ar fi: data și localitatea, ce servicii foto vă doriți, câteva cuvinte despre voi și cum ați aflat de mine, iar eu iți voi răspunde, de obicei, în maxim 24 ore.

Powered by SmugMug Owner Log In