Despre mine - Cezar Machidon Photography

"Nature always wears the colors of the spirit." R.W. Emerson


Viața este o oportunitate și vreau să o trăiesc liber!

Îmi place să fotografiez și să filmez în natură. Îmi doresc să fotografiez oameni fericiți, oameni emoționați aflați în momente importante din viața lor.

Îmi place să călătoresc pentru a mă bucura de experiența creată și pentru a savura libertatea.

O parte a copilăriei mi-am petrecut-o la bunici, într-un sat înconjurat de păduri și viața satului pur românesc. Traiul după metode tradiționale, dispărute azi și cunoscute acum sub denumirea de bushcraft, au făcut parte din copilăria mea. Acestea, împreună cu cărțile lui Jules Verne și cele ale lui Jack London, descoperite mai târziu, au format esența copilăriei mele și  au pus bazele pasiunii mele pentru natură.

Sunt fan al lui J.R.R. Tolkien, a lumii fantastice pe care a creat-o și al filmelor realizate după cărtile lui.

Acum locuiesc într-o casă de lemn la margine de pădure.

Am 3 copii și în fiecare dimineață îi duc la grădiniță.

Sunt fascinat de ce înseamnă iubirea, de zonele nordice, de pădurea boreală, de munți și lacuri, de puritatea sălbăticiei, de sunetul ploii și de mirosul de cafea.

Fiecare sedință foto vreau să fie o experiență plăcută, să fie vorba întâi despre voi, despre cum sunteți și despre ce contează pentru voi, iar apoi despre a face fotografii (de fapt, asta e și rețeta unor fotografii reușite). Caut să păstrez lucrurile simple și îți voi documenta nunta, povestea ta, în cel mai sincer mod.

Fotografiez nunti în București, Sibiu și Argeș, dar cu drag te însoțesc oriunde pentru a-ți documenta povestea de dragoste.

Pentru mai multe informații despre oferta mea de servicii foto te rog să apeși pe butonul "CONTACT" de mai jos și să-mi spui câteva informații despre voi și evenimentul vostru, cum ar fi: data și localitatea, ce servicii foto vă doriți, câteva cuvinte despre voi și cum ați aflat de mine, iar eu iți voi răspunde, de obicei, în maxim 48 ore.Vrei sa stii si parerea altora despre mine? Click aici:


Behind the scenes
Powered by SmugMug Log In