• Dobre Miruna

  on December 9, 2017

  Nu pot să încep altfel decât prin a-i mulţumi lui Cezar pentru cele mai tari fotografii ale noastre, fără să exagerăm în vreun fel atunci când spunem asta! Efectiv nu avem cuvinte să putem exprima cât de încântaţi suntem de ce a ieşit la şedinţa noastră de Trash the Dress. Dincolo de faptul că este foarte implicat în tot procesul, extrem de serios si punctual, Cezar Machidon este un fotograf care nu doar că reuşeşte să surprindă extraordinar de bine oamenii, emoţiile şi trăirile lor, momentele cheie şi natura cu care se vede că are o legătura aparte, ci are capacitatea de a te impresiona teribil prin rezultatul final chiar şi când priveşti albumul pentru a mia oara. Sperăm din suflet să mai avem ocazia să fii fotograful nostru! Toate cele bune şi promitem să te recomandăm oricui vom avea ocazia! Îţi rămânem recunoscători pentru pentru munca şi talentul tău extraordinar!

 • Bianca Diana Cătănoiu

  on November 18, 2017

  Contractul cu tine, a fost primul contract semnat pentru nuntă. De frică să nu cumva sa te ia altcineva pentru data aia, deși nu aveam nici măcar local; atât de mult ne-a plăcut ce văzusem de la tine. După ședința foto de înaintea nunții am fost siguri ca am făcut cea mai buna alegere.
  Însă acum, după ce am primit pozele de la nuntă.. Am râs, am plâns, am tremurat, am tresărit.. Nu am cuvinte sa iti spun cât de mult ne plac. Felicitări pentru felul în care reușești sa faci o treaba atât de bună!

 • Anamaria Iuoraş

  on November 15, 2017

  Am pornit în căutarea unui fotograf cu gândul că fotografiile bune (precum amintirile) sunt singurul element al unei nunți a cărui valoare nu poate decât să crească în timp, devenind de neprețuit.
  După multe încercări l-am descoperit pe Cezar și de la început fotografiile lui ni s-au părut deosebite, diferite, surprinzătoare, subtile și emoționante.
  Ne-am cunoscut la Cluj pentru o ședință foto ”save the date” memorabilă. Pentru noi a fost o plimbare confortabilă și amuzantă datorită lui Cezar care si-a făcut treaba profesionist, cu pasiune, ingeniozitate și discreție. Iar pozele au fost bineînțeles încântătoare și din acel moment n-am mai avut nicio emoție legată de acest aspect al nunții. Am fost convinși că Cezar ne va povesti în imagini nunta așa cum am visat-o, iar rezultatul chiar ne-a depășit așteptările.
  Mulțumim!

 • Neacu Irina

  on September 16, 2017

  Nu M-am putut abține sa nu îți zic ca ești un om minunat și ca munca pe care o faci e la fel de frumoasa. Vreau sa știi ca azi am plâns și eu și familia mea când am văzut momentele surprinse de tine...de fericire și emoție. Îmi mulțumim pt tot.

 • Ioana Saghel

  on May 11, 2017

  Cezar este un fotograf profesionist. Si cand zic profesionist vreau sa zic profesionist profesionist. Adica, studios, serios, punctual etc. Un om care a studiat fotografia asa cum unii studiază medicina, ingineria aero-spațială sau dreptul administrativ. Inca o studiază, inca nu e autosuficient chiar daca e printre cei mai buni. Suflet de artist, tăcut, tace si le face: pozele. Printre cateva glume neaparat... Nu cred inca sa fie cineva mai potrivit in a surprinde acele momente mirifice dar invizibile pentru profani, care se gasesc intr-o nunta: priviri de copii, zâmbetul sau lacrima unei mirese... Ca sa nu o mai lungesc, cred ca dl. Machidon ne trebuie. "Unde ni-s nebunii, unde ni-s Don Quijotii, unde ni-s Machidonii?" zicea o poezie...

 • Pieleanu Bogdan Catalin

  on January 7, 2017

  În general este foarte greu să surprinzi acele emoții sau stări de bine din timpul unui eveniment. Este dificil să găsești acel "timing" și sa te sincronizezi perfect cu persoanele fotografiate. Cezar are acest dar, reușind sa capteze în fotografiile lui naturalețea și spiritul unei persoane.
  Pentru cei care nu își doresc doar "poze de la nunta", care vor să retrăiască emoția și sentimentele zilei respective, care vor unicitate, care vor atât profesionalism cât și încredere/suport, Cezar Machidon este soluția perfectă.
  De abia aștept următoarea noastră colaborare, care sper să "apară" în curând.

 • Elly Ella

  on December 19, 2016

  Trebuie sa incep in primul rand cu multumirile de rigoare pentru toate fotografiile minunate facute de tine 💜
  Ceea ce este de admirat la Cezar Machidon este pasiunea, dragostea fata de fotografie, a dat dovada de originalitate si profesionalism . Are o fire extrem de calda si calma care se muleaza pe orice tipar de om .
  Din punctul meu de vedere este uimitor cand un fotograf iti da o vibratie pozitiva , te face sa te simti bine in pielea ta atunci cand esti in centrul atentiei , te scapa de unele inhibitii , iar sedinta foto decurge incredibil .
  Abia astept urmatoare sedinta foto si cu timpul sa ajunga din ce in ce mai bun!!

 • Lucian Sofronie

  on December 19, 2016

  Cuvintele nu pot descrie emotiile simtite in zilele speciale din viata ta, insa pozele pot. Cezar a reusit sa surprinda toate acele emotii, a reusit sa spuna o poveste intreaga prin cateva poze. Asteptam cu nerabdare sa colaboram iar!

 • Bogdan Preda

  on August 28, 2016

  Multumim mult pentru poze si mai ales pentru detaliile surprinse cand noi eram cuprinsi de emotie.
  Super profi, rezultatele sunt peste asteptari si cu siguranta vom colabora si la urmatoarele evenimente din viata noastra si te vom recomanda cu drag

 • Teodora Stanescu

  on August 23, 2016

  Ca și fotograf,cred ca cea mai mare satisfacție este sa vezi ca ai reușit să aduci zâmbete largi și priviri pline de fericire,clienților tai,atunci când aceștia privesc fotografiile primite de la tine.Atunci știi cu siguranță că ai reușit sa imortalizezi fotografii care vor fii privite și admirate de-a lungul anilor la fel ca și în prima zi.
  Felicitări,Cezar! Te incadrezi in tot ceea ce am spus mai sus ! Ești un tip profi,total dedicat,cu rezultate deosebite!
  Îți mulțumim pentru ceea ce ai făcut pentru noi! Așteptam cu nerăbdare următorul eveniment, care se apropie cu pași repezi.

Print
Powered by SmugMug Owner Log In