Oferta Foto Nunta - Cezar Machidon Photography

Fiecare sedință foto vreau să fie o experiență plăcută, să fie vorba întâi despre voi, despre cum sunteți și despre ce contează pentru voi, iar apoi despre a face fotografii (de fapt, asta e și rețeta unor fotografii reușite).

Caut să păstrez lucrurile simple și îți voi documenta nunta, povestea ta, în cel mai sincer mod.

Fotografiez nunti în București, Sibiu și Argeș, dar cu drag te însoțesc oriunde pentru a-ți documenta povestea de dragoste.


Servicii foto de nuntă

EXPERIENTA

Fotografiez nunți din 2012.

Fotografiez zeci de cupluri în fiecare an.


PROFESIONALISM

Sunt licențiat în Jurnalism.

Sunt absolvent al Școlii de Artă Fotografică București.

Particip în fiecare an la conferințe și workshop-uri de fotografie.


SIGURANTA

Fiecare componentă din echipamentul meu este însoțită de una de back-up.

Fotografiile se salvează instant pe două carduri.

Acasă fotografiile sunt copiate pe trei harduri externe.

Fotografiile finale sunt păstrate pe termen nelimitat în galeria online și în arhiva mea personală.


Ziua nuntii

Ziua nuntii presupune documentarea întregului eveniment de fotograful Cezar Machidon, de la pregătiri, cununia religioasă, ședintă foto și petrecere.

Primiti într-o galerie privată online, între 800 și 1000 fotografii(în functie de complexitatea evenimentului), la rezolutie mare, ușor de descărcat, în format jpg și editate în stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Galeria poate fi trimisă prietenilor și rudelor din toată lumea și va reprezenta backup-ul fotografiilor voastre, locul unde le veti putea regăsi mereu, de oriunde.

Pretul este 1100 euroȘedintă foto înainte de nuntă

Această ședintă este cu sigurantă cea mai importantă extraoptiune. Este momentul în care ne cunoaștem și realizăm fotografii deosebite împreună. Astfel în ziua nuntii vom fi prieteni, iar în fata camerei foto o să fiti mult mai relaxati. Fotografiile pot fi făcute oricând înainte de nuntă și vă vor surprinde în ultimele voastre momente dinainte de viata de familie. Primiti 150-200 fotografii editate in stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Pretul este 200 euro


Ședintă foto după nuntă

În ziua nuntii, timpul alocat ședintei foto este de cele mai multe ori foarte limitat, de aceea ședinta foto de după nuntă (trash the dress/love the dress) este extrem de importantă. Aceasta va avea loc într-un cadru relaxat, într-un loc atent ales și poate fi realizată la o oră potrivită din punct de vedere fotografic. Primiti 200-250 fotografii editate in stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Pretul este 300 euro


Albume Photobook

Consider că cele mai puternice amintiri trebuie să rămână într-un album, iar treaba unui fotograf se încheie atunci când fotografiile lui ajung printate. Hârtia de cea mai înaltă calitate și copertile din piele naturală, redau albumelor voastre un aspect clasic și elegant. Albumele au un design unic, îngrijit și usor de parcurs.


Album 30x40 cm, 50 pagini - 350 euro

Album 30x30 cm, 40 pagini - 250 euro

(cel mai vândut album)

Album 20x20 cm, 20 pagini - 100 euro

(ideal pentru părinti sau nași)


Ședintă foto "Milky Way"

Este o ședintă foto de cuplu unică în România și are loc în zone spectaculoase, departe de orașe, unde putem vedea foarte clar stelele și Calea Lactee. Este cea mai spetaculoasă și completă ședintă foto pe care o fac și surprinde cea mai frumosă lumină a zilei, la apus, și astrofotografie în miez de noapte. Sunt peste 4 ore de fotografiat într-un cadru impresionant pe care îl alegem împreună. Primiti 250-300 fotografii editate in stilul personal, la nivelul calitativ din portofoliu.

Pretul este 600 euro


Pachete promotionale

Față de costurile serviciilor luate separat, pachetele prezentate mai jos beneficiază fiecare de un discount consistent, aplicat deja și specificat în dreptul fiecăruia. De altfel, aceste pachete sunt orientative, iar voi vă puteți personaliza propriul pachet de servicii fotografice, in funcție de dorințele voastre.EVEREST (8848m)


Acoperirea întregului eveniment;

Galerie privată online cu fotografiile finale;


Ședintă foto înainte de nuntă;

Ședintă foto după nuntă;

Album photobook 30x30 cm, 40 pagini, coperti piele naturală;

Trei albume 20x20 cm, 20 pagini, pentru parinti și nași.


1950 euro

* discount 200 euro


DENALI  (6194 m)


Acoperirea întregului eveniment;

Galerie privată online cu fotografiile finale;


Ședintă foto după nuntă;

Album photobook 30x30 cm, 40 pagini, coperti piele naturală.


1550 euro

* discount 100 euro


MONT BLANC (4810 m)


Acoperirea întregului eveniment;

Galerie privată online cu fotografiile finale.


Ședintă foto înainte de nuntă;

Album photobook 30x30 cm, 40 pagini, coperti piele naturală.


1450 euro

* discount 100 euro


WEDDING DAY


Acoperirea întregului eveniment;

Galerie privată online cu fotografiile finale.


1100 euroÎntrebări frecvente:

Ne dorim sa fii fotograful nuntii noastre. Cum procedam in continuare?

Data evenimentul este rezervata in momentul in care semnam contractul si achitati avansul care consta in 20% din valoarea totala a serviciilor. Aceste lucruri se intampla de obicei la o intalnire pe care o stabilim dupa ce va hotarati sa colaboram, la care ne cunoastem si vorbim despre nunta voastra.  Daca intalnirea nu este posibila imediat, putem semna totul online si stabilim intalnirea pentru cand o sa fiti disponibili.


Unde locuiesti si unde fotografiezi evenimente?

Dupa 9 ani petrecuti in Bucuresti am luat decizia sa ma mut impreuna cu familia in Arges, intr-un loc mai apropiat de munte, de natura. Desi majoritatea evenimentelor le fotografiez in Sibiu si Bucuresti, ma deplasez oriunde pentru a documenta povestea voastra.


Transportul sau cazarea sunt incluse in pret?

Nu, acestea nu sunt incluse in pret, dar se aplica doar pentru distante mai mari de 150km fata de unde locuiesc. Pentru Sibiu, Arges si Bucuresti nu am costuri extra de transport.


In cat timp primim fotografiile?

Desi in contract este specificat un termen de 2 luni, datorita experientei si a unui workflow pe care il imbunatatesc mereu, fac tot posibilul sa va livrez fotografiile mai repede.


Daca cununia civila se desfasoara in alta zi, aceasta este inclusa in pret?

In acest caz, daca cununia este in timpul saptamanii Luni-Vineri, este o taxa suplimentara de 150 euro si presupune prezenta mea la oficierea de la starea civila si fotografiile de dupa, cu prietenii si familia.


Pana la ce ora stai?

Nu imi place sa lucrez in functie de numarul de ore. Consider ca evenimentul trebuie documentat fotografic de la inceput pana la sfarsit. Totusi, cred ca este omenesc sa pun o limita de 16 ore.


Cat dureaza o sedinta foto?

O sedinta foto care e in alta zi decat cea a nuntii se face de obicei spre seara inainte de apus, cand lumina e calda si blanda, iar durata este de aproximativ 2 ore. Pentru sedinta foto din ziua nuntii va recomand sa va rezervati aproximativ o ora.


Putem alege fotografiile pentru albume?

Design-ul albumelor este facut de mine, iar voi primiti colajele inainte de a fi trimise la printat. Atunci puteti sa mai completati cu unele fotografii sau sa scoateti altele. In momentul in care am ok-ul vostru, trimit albumele la printat.


Putem sa vedem toate fotografiile pe care le-ai realizat?

Din toate fotografiile pe care le realizez sterg doar dublurile si imaginile tehnic irecuperabile (cele neclare, subexpuse sau supraexpuse) asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta selectiei, voi elimina doar cadrele inutilizabile.


Ne dai si fotografiile in format brut/RAW?

Imaginile RAW nu va ajuta in niciun fel. In primul rand asta inseamna cateva sute de Gb de continut, pentru ca sunt foarte mari, iar ca sa le poti vedea e nevoie de programe speciale. In al doilea rand ele nu reprezinta produsul pe care voi il contractati. Valoarea fotografiilor pe care vi le livrez este data si de editarea pe care ele o primesc. Fisierele RAW sunt imagini necompresate, care ne permit noua fotografilor o editare cat mai precisa.


Cati fotografi veniti la nunta?

La toate evenimentele din portofoliul meu am fotografiat singur si sunt convins ca ma descurc foarte bine asa. Dar aveti si optiunea unui al doilea fotograf(fotograf profesionist, nu asistent). Aceasta extraoptiune are un tarif de 250 euro.


Cate fotografii primim?

Eu garantez un minim de 700-1000 fotografii(in functie de complexitatea evenimentului), dar la 90% din nuntile fotografiate de mine am predat peste 1000 de imagini. Toate fotografiile sunt editate.


Oferi si servicii video?

Eu ma ocup exclusiv de fotografie, dar daca doriti, va pot recomanda cativa videografi alaturi de care colaborez foarte bine, in care am incredere ca sunt seriosi si ofera servicii de calitate.

Mai jos gasiti principalii mei colaboratori, iar cand le scrieti va rog sa mentionati ca ati primit recomandarea de la mine.

Lucian Sofronie: www.luciansofronie.ro

Robert Banuta: www.rbfilms.ro

Cristi Paltin: www.cristipaltin.roVă multumesc!Print
Powered by SmugMug Log In