Despre mine - Cezar Machidon Photography

Viața este o oportunitate și vreau să o trăiesc liber!

Îmi place să fotografiez și să filmez în natură. Îmi place să fotografiez oameni fericiți, oameni emoționați aflați în momente importante din viața lor.

Îmi doresc să mă pot baza doar pe propriile mele puteri, cunoștințe și resurse pentru a trăi liber.

Îmi place să călătoresc, dar nu pentru a ajunge din punctul A în punctul B, ci pentru a mă bucura de experiența creată și de a savura libertatea.

Iar libertatea eu cred că înseamnă să poți gândi ce vrei, să cunoști gândurile bune de cele rele, să crezi ce simți, să simți ce te face fericit și să faci lucrurile la care ești bun.

O parte a copilăriei mi-am petrecut-o la bunici, într-un sat înconjurat de păduri și viața satului pur românesc. Carul cu roți de lemn și tras de boi, lucrul pământului, creșterea animalelor, dar în general traiul după metode tradiționale, dispărute azi și cunoscute acum sub denumirea de bushcraft, au făcut parte din copilăria mea. Toate acestea, împreună cu cărțile lui Jules Verne și de cele ale lui Jack London, descoperite mai târziu, au format baza copilăriei și adolescenței mele timpurii.

Sunt fan al lui J.R.R. Tolkien, a lumii fantastice pe care a creat-o și al filmelor realizate după cărtile lui.

Acum locuiesc într-o casă de lemn la margine de pădure.

Am 3 copii și în fiecare dimineață îi duc la grădiniță.

Sunt fascinat de zonele nordice, de pădurea boreală, de munți și lacuri, de puritatea sălbăticiei, de sunetul ploii și de mirosul de cafea.


Behind the scenes
Powered by SmugMug Log In